Cynthia's Fantastic Book

Golden Years

Dags för lite tävling

Det kan vara bra att göra något som kräver lite ansträngning och som gör att det blir en tävling av det hela, ja man vill ju gärna tävla lite då och då och det kan man ju gör app olika sätt. Man kan ju spela biljard i stockholm. Det är kul och något som är lite kul att göra på kvällarna med kompisarna. Ja det är kul när det blir lite extra spännande och man får försöka göra sitt bästa och det finns mycket som är kul.

Ja kul med spel och lek

Ja det är verkligen kul med lite lek och man vill gärna hitta på saker som får en att känna sig ung och fri och lekfull. Och det finns mycket som man kan göra och det är bra att man gör det lite då och då så att man känner att det är så härligt som man vill.
Ja så passa på att göra något lite extra kul om man är i stan och man inte bor där hela tiden, då kan det vara speciellt kul att gå och spela biljard eller likande så att man känner att man verkligen har roligt.
Ja det finns så mycket spännande och roligt som man kanske glömmer bort att det finns att göra. Ja det är ju toppen när man kan gå och spela lite biljard eller likande så att man kan göra det fler gånger och att man känner att man får ha lite extra kul.
Ja man mår bra av att göra lite olika saker och att det inte blir samma varje gång utan att det blir lite variation på det hela så att det blir roligare och mer spännande. För annars kan man lätt bli lite uttråkad och det vill man ju inte bli.
Man vill ju att det ska vara kul och roligt.