Cynthia's Fantastic Book

Golden Years

Fönsterputs i Falsterbo

Det är bra att man har ett jobb och man ska vara glad över att man har det, för det underlättar ju en hel del och gör att man kan göra det man vill.
Ja det finns så många olika typer av jobb som man kan ha och det är ju bra att det finns många olika jobb att välja bland. För det är ju kul när man känner att man jobbar med något som man trivs med och som man tycker är kul och roligt att hålla på med.
Det finns så mycket som är kul och som man kan göra och som man tycker är kul.

Hitta det som passar en

Ja det gäller att hitta det som passar en och som man tycker är roligt och det kan vara att jobba med fönsterputs i falsterbo. Ja det är ju härligt att ha ett jobb där man får vara ute mycket och man är på olika ställen varje dag och dieter ju kul när man känner att man kan göra det. Det finns ju en hel del som är kul och som man kan hitta på. Jag kan tänka mig att det är kul och ett rätt skönt jobb att jobba med fönsterputs och få se att det blir renare hela tiden och att det blir så fint som möjligt. Ja det finns en hel del som man kan göra och hitta på så det gäller att hitta det som man gillar och tycker om och som man känner passar en bra så som man vill ha det. Ja det är kul och härligt att hitta det och sen att jobba med det. Så kolla upp vad det är för jobb som behövs nära dig och se om det är något som kommer att göra att det blir det som är bra just för dig.